Er du også en af dem der først opdager, at strømpebeholdningen ikke er hvad den har været, når du har travlt, halvvejs i panik og ikke kan finde to strømper der er ens. Måske har vaskemaskinen spist den ene eller hunden. Og hvis det endelig lykkes at finde to ens, så kigger storetåen meget intenst ud på dig. Måske er det så på tide, at du bliver introduceret til et strømpe abonnement.

Strømpe abonnement – det er da nemt

Ville det ikke bare være lækkert, hvis der fandtes en måde, hvorpå nye strømper bare kommer dumpende ind af døren? Løsningen er faktisk lige for næsen af dig – et strømpe abonnement hos Sokkeskuffen.dk. Ja du hørte rigtigt!  Det eneste du skal gøre, er at beslutte hvilken pakke der passer dig, hvor mange par og hvornår du vil have dem. Så kan du faktisk bare læne dig tilbage og vente på, at dit strømpe abonnement træder i kraft og din pakke fra Sokkeskuffen.dk ankommer.

Det er da nemt og endda også billigt. Pakkerne koster kun fra 149 kr. inkl. fragt., så det er da en win win.

Fordele ved abonnement på strømper

Hos Sokkeskuffen.dk får du det bedste og det mest fleksible strømpe abonnement. Du kan få lige præcis det antal strømper du vil og med det interval der passer dig. Og til problemet med at finde to der er ens, findes også en løsning. Du kan nemlig i dit strømpe abonnement, udover den klassiske sorte strømpe også vælge strømper med farver på hæl og tå.

Så er det nemt efter vask, at sætte de to rigtige sammen igen. Derudover får du med et strømpe abonnement altid de lækreste kvalitets strømper. De er lavet af 80 % bambusfibre, som ikke kun gør dem bløde og fantastiske at have på. Fødderne holdes også i en behagelig temperatur hele dagen. Et strømpe abonnement er ikke kun godt for dig, men også for dine fødder,

Strømpe abonnement uden binding

Ikke alene er det super smart med et strømpe abonnement, det er faktisk også ganske enkelt, at komme ud af det igen. Hvis du nu har fået lige rigeligt strømper hjem, så kan du nemt gå ind og sætte dit strømpe abonnement på pause og starte op når du er klar igen. Hvis du til gengæld gerne vil stoppe helt, er det intet problem.

Der er nemlig ingen binding på dit strømpe abonnement. Det bliver da ikke meget bedre.

Besøg Sokkeskuffen.dk her