Ladybox er en månedlig beauty box til kvinder – en slags selvforkælelse til din indre dronning eller diva. Og ja, det har du fortjent!

Det føles lidt som at få en fødselsdagsgave hver måned, syndigt på den ultra-fede måde.

Mange kvinder glemmer ofte, at forkæle sig selv og køber kun gaver til mand, børn og hund. Det skal der selvfølgelig stadig være plads til, for det er også rigtig fedt at glæde andre.

Goodiebox til kvinder – sådan!

Heldigvis er kan der også være plads til at du forkæler dig selv, for sådan en skøn goodiebox til kvinder koster kun 179 kr hver måned, og hver månedlig beauty box har altså en værdi for minimum 500 kr.

Ladybox indeholder altid mindst 5 forskellige produkter – hvoraf mindst 3 af dem er fullsize, mens andre kan have små praktiske størrelser til en tur i byen, overnatning eller rejse. Produkterne er nøje udvalgt til dine unikke behov, det er en blanding af fantastiske produkter af hud- og hårpleje, lækre snacks, flot interiør, make-up og andre dejlige livsstilsprodukter.

Ladybox vil gerne støtte op om bæredygtighed, økologi, FN´s verdensmål og lignende, og har derfor nøje udvalgt gode mærker med fokus på disse områder, heriblandt for eksempel: A-derma, Cosmos Co, Ilse Jacobsen, Zenz Organics, Seacret, Vitayummy, Dermaxir, Gosh, og mange andre fede mærker.

Sådan får du en månedlig beauty box

Fragten er ganske gratis og der er frit valg mellem pakkeshop eller hjemmelevering, alt efter hvad, der lige passer dig bedst.

Den månedlig boks til kvinder sendes hver måned d. 15.-17. og der er mulighed for at shoppe ekstra produkter til gode priser i deres online shop. Du skal blot huske at bestille dem inden midt på måneden så kommer de nemlig med i din næste Ladybox.

Der er ingen binding, så du kan prøve med en enkelt boks hvis du er usikker på om det er noget for dig.

Så læg vasketøjet fra dig, lad opvasken stå til ungerne, og lad støvsugeren hvile mens du smider benene op i sofaen og bestiller din første Ladybox.

Hvis ikke du synes du har fortjent sådan en goodiebox hver måned, så spørg lige din partner, veninde, søster, mor eller børn hvad de synes, de vil uden tvivl synes du er selvskrevet til sådan en omgang forkælelse. 

Du kan også overveje om ikke du kender en skøn kvinde, der trænger til forkælelse, det er nemlig også muligt at sende Ladybox som en gave til en man holder af. 

Der er garanteret glæde og taknemmelighed hos modtageren.