LittleUnBox er en månedlig box til din baby. Den er fyldt med produkter, der er tilpasset din babys alder, og den kommer helt automatisk hjem til dig. Udvalget af babyprodukter er enormt og kan være uoverskueligt. Med en månedlig box til din baby kan du afprøve alt fra plejeprodukter over legetøj til snacks, uden du selv behøver at navigerer rundt i en jungle af forskellige babyprodukter.

Som forældre til små børn er der masser at se til. Også når barslen er slut. Og der er ikke altid tid og overskud til at undersøge, hvilke produkter der er de bedste for dig og din baby eller dit lille barn. Her kan en månedlig box til baby eller børn fra LittleUnBox være en kæmpe hjælp. Pakken indeholder nemlig babyprodukter, som du kan afprøve. Og er de gode, kan du selv købe lignende produkter.

Både du og din baby kan få stor glæde af en spændende månedlig boks til baby, der hver måned fyldt med kvalitetsprodukter.

Hvad indeholder en månedsbox til babyer og små børn?

En månedlig box til babyer eller børn kan for eksempel indeholde stimulerende legetøj, der passer præcis til din babys alder, lækre plejeprodukter eller spændende snacks, der kan udfordre dit barns smagsløg.

Din måneds boks til børn er nemlig lavet ud fra dit barns alder, så indholdet altid passer til den lilles udviklingsniveau. Det hele er naturligvis kvalitetssikret og egnet til små børn.

Månedlig box til baby – sådan fungerer det

Når du har et abonnement på en månedlig box til børn, bliver dit barn forkælet med udvalgte produkter hver måned. Babyer udvikler sig i rivende fart, og det kan somme tider være svært at følge med.

LittleUnBox er skabt af forældre til forældre. Så når du modtager din månedsbox til baby, er produkterne altså nøje udvalgt af nogle, der kender til at være småbørnsforældre.

Når du har abonnement på en måneds box til baby fra LittleUnBox, betaler du 198 kr. pr. måned, men modtager produkter til en værdi af minimum 400 kr. Det vil sige, at du altid er sikret at få mindst dobbelt så meget for pengene, som hvis du selv skulle ud for at købe tingene. Og så sparer du endda besværet!  

Hver måned indeholder månedsboksen fra LittleUnBox også en overraskelse, som helt sikkert vil glæde din lille guldklump.

Den perfekte barselsgave til nybagte forældre

Er din veninde lige blevet mor, og vil du give hende og hendes baby ekstra forkælelse i hverdagen? Boxen er en anderledes barselsgave, der bliver ved med at give glæde. Du kan vælge at give et abonnement på f.eks. 6 måneder, og herefter kan forældrene så selv vælge, om det skal fortsættes.