I en alt for travl hverdag, kan det nogle gange være svært, at finde tiden til selvforkælelse og selvpleje. Det er vigtigt at huske, at for at kunne være god for andre, er du nødt til at være god for dig selv først. Og så til det store spørgsmål – hvor skal du begynde?? At passe på dig selv, pleje dig selv og ikke mindst forkæle dig selv, er et rigtig godt sted, at starte. 

Og bare rolig de damer, svaret er lige her – Goodieboxen.

Goodiebox = Selvforkælelse på højt plan.

Med et abonnement hos Goodiebox, modtager du hver måned særligt udvalgte musthaves indenfor skincare, makeup, hårpleje og dufte. Her får du alt, hvad du skal bruge til en dag i selvforkælelsens tegn. 

Leveret lige til døren, du skal ikke engang selv ud og finde dem. Ægte forkælelse og nye oplevelser til dig og din krop i én box – uden alt bøvlet. 

En fantastisk og tryg måde, at tage en pause fra hverdagens trummerum og for alvor give dig selv og din krop, lidt fortjent opmærksomhed.

Hvad indeholder denne magiske box så?

Når du har taget det nemme valg, at sige ja tak til selvforkælelses rejsen, er næste skridt at tilmelde dig Goodieboxen. Dette gør du nemt på hjemmesiden og kort efter vil du modtage din første box. Denne er en særlig velkomst box, hvor du vil få den bedste introduktion til mere dig-tid. Herefter vil du modtage de almindelige måneds boxe, den første som regel mellem 2-3 uger senere og så er du i gang.

Med en månedlig Goodiebox, vil du blive overrasket med det skønneste indenfor pleje og skønhed hver gang. Du får altid 5-7 (inklusiv minimum 2 stk. i full size)  unikke og nøje udvalgte produkter blandt de mest populære brands – boksens værdi vil altid være minimum 650 kr., men du betaler kun 199 kr. pr. måned inkl. fri fragt, ingen skjulte gebyrer – Det er nemt og billigt.

Abonnement på Goodiebox uden binding

Goodiebox er godt nok en abonnementsordning – men du kan til hver en tid opsige eller sætte dit medlemskab på pause. Du skal blot gøre dette inden d.25. i den aktuelle måned og den seneste boks du har betalt og modtaget, vil blive din sidste.

Skulle du nu alligevel fortryde dit valg, er det rigtig nemt, at logge ind på hjemmesiden og genaktiverer dit medlemskab igen.

Lyder det som noget for dig, kan du tilmelde dig Goodieboxen her.