Som hundeejer er det svært at modstå trangen til at forkæle sin hund, man kan hurtigt komme til at købe sig fattig i godbidder og legetøj, som ofte senere viser sig ikke at passe til hunden – eller at hunden ikke bryder sig om dem.

Hunde har det også lidt som vi mennesker: det samme hver gang bliver kedeligt i længden. Din hund får måske det samme tørfoder hver dag, men varieret kost er som bekendt vigtigt for os alle, og du kan nemt variere det for din hund med forskellige godbidder.

Den gode nyhed er at du behøver ikke bøvle mere med det, for du kan bare bestille en månedlig goodiebox til din hund, som sørger for det hele passer til din glade poteven.

Månedlig box til hunde

Bullerbox er eksperter i at pakke en lækker goodiebox, som passer til din hund i lige den rette størrelse og til jeres behov, om det skal være kornfrit eller f.eksl uden kylling. De har også tilfredshedsgaranti, så skulle det mod forventning ikke passe til hunden – om det er for stort eller for småt, eller smagen ikke behager – så kan man bare skrive til Bullerbox og så sender de en erstatning for den ting med næste måneds goodiebox.

Der er nyt indhold i hver måned, så det er altid spændende at åbne Bullerbox – både for hund og ejer. Det varierende indhold er god mental stimuli for din hund og der er til mange timers underholdning for jer begge. 

Der er mange gode kvalitetsmærker i boxen, f.eks det velkendte legetøj til aktivering fra Kong, lækre godbidder fra Woolf, snacks fra Vitakraft eller sjovt legetøj fra Trixie. 

Sådan får du en månedlig goodiebox til hunde

Der er noget helt særligt ved, at få en pakke med lækkerier og spændende ting og sager, som man ikke skal dele med nogen som helst. Din hund bliver med garanti ellevild når den opfanger duften fra den månedlig box til hunde, og den finder hurtigt ud af, at det er en speciel goodiebox til hunde du har købt hjem til at forkæle den søde hundesnude.

Bullerbox kan sendes direkte hjem til jeres bopæl, til den nærmeste pakkeshop eller posthuset alt efter hvad, der fungerer bedst for jer. Den kan bestilles for 3, 6 eller 12 måneder og du betaler kun for én måned af gangen. Det er nemt at opsige Bullerbox og man kan altid sætte abonnementet på pause hvis man har behov for det.