Candy Box er en månedlig slikkasse fra Slikworld.

Forestil dig at det er fredag, det er ulvetime, og du er træt efter en lang uge. Du har ikke nået at handle og det er snart tid til fredagsslik… Heldigvis kom der en månedlig goodiebox fyldt med blandet slik tidligere på dagen – fredagshyggen er reddet! Og det er ikke bare med en kedelig pose blandet lakrids og vingummier. Det er med den lækreste Candy Box fra Slikworld som får mundvandet til at løbe bare du smugkigger i den overdådige kasse.

Bestil slikkasse her.

Sådan får du en månedlig slikkasse

Den månedelige slikbox kommer første fredag i hver måned.

Abonnementet koster 175 kr og er uden binding, så hvis en månedlig slikbox ikke lige er noget for dig alligevel, er det nemt at opsige igen uden bøvl fra andet end familien derhjemme – de vil nok brokke sig over den manglende goodiebox. Der er lidt som fadet med juleslik, der bliver sendt rundt hvert år til familietamtam; fuldstændig overvældende, overdådigt og uundværligt når først man har haft fingrene i det.

Du kan også sende en lækker slikkasse til en ven, der trænger til forkælelse, en kollega, som mangler et skulderklap, eller en sur svigermor, som kunne have godt af lidt at forsøde tilværelsen med. Hvem vil ikke meget hellere have en kasse fuld af slik, fremfor en buket blomster, der er vissen om en uge? Der er garanteret glæde ved sådan en gave.

En månedlig slikkasse du kan glæde dig til

Slikket er for både børn og voksne, og måske du husker noget af det fra da du var barn? Indholdet er forskelligt hver måned du modtager en slikbox, den kan for eksempel indeholde Pixi Stix, Bean Boozled, Twizzlers, Butterfinger Cups, Skittles og mange andre skønne klassikere.

Slikworld fylder Candy Box med butikkens bedstsælgende slik, men der er også altid overraskelser med – endda noget de end ikke sælger i butikken. Så hvis du skal have fingrene i noget af det mere specielle slik, så er Candy Box et godt bud.

Slikkassen indeholder det bedste slik fra verdenen rundt – Usa, Japan, England og andre spændende steder.

Det er aldrig til at vide hvad der er i den næste slikkasse, så der er noget at glæde sig til hver eneste måned. Og det er uanset om du deler slikboxen med hele den pukkelryggede, eller du smovser alene når børnene er puttet (fordi børn bliver hyper af meget sukker og det voksne gør voksne ikke, eller hvad end din undskyldning er for at undgå at dele)

Bestil slikkasse her.