Det kan være både hårdt og svært som forældre, når ungerne flyver fra reden. Man vil stadig gerne tage del i deres hverdag, vise omsorg og økonomisk opbakning, men uden at de føler det tager overhånd. Og så kommer det store spørgsmål – hvordan gør man det??

Love from Home – ja det lyder meget poetisk, men det er lige præcis hvad det er. En forkælelsespakke til dine kære, fyldt med overraskelser og lækre produkter. En kærlig hilsen hjemmefra, leveret lige til døren.

Kærlig hilsen – det varmer om hjertet

Med en månedspakke fra Love from Home, kan du på en hyggelig og hjælpsom måde holde kontakten med dine kære. Hvem vil ikke elske, at få en pakke hjemmefra fyldt med lækkerier. Husholdningsbudgettet kan jo, som vi alle ved, også være en anelse stramt sidst på måneden.

Din forkælelsespakke bugner altid af kvalitetsprodukter, særligt udvalgt af Love from Home ud fra sæson, trends og køn. Alt lige fra praktiske fornødenheder, fødevarer, personlig pleje og forkælelse. Indholdet vil altid variere fra måned til måned, så to bokse aldrig er ens.

Dine kære vil elske, at få sådan en pakke med overraskelser hjemmefra, leveret lige til døren. Det er endda også muligt at skrive en personlig hilsen, gode råd eller mors opskrifter, der kan tilføjes til forkælelsespakken og varme om hjertet hos modtageren.

Love from Home – Så nemt er det

Alle ved det kan være svært, at gå fra tanke til handling, især i en travl hverdag. Men det eneste du skal gøre, når du har taget beslutningen, er at gå ind på Love from Home og købe din første forkælelsespakke. Du skal ikke bruge tid på hverken indkøb, pakning eller forsendelse. Lav din bestilling inden d.10. og du er sikker på, at pakken bliver sendt d. 23. og kommer frem sidst på måneden. Med muligheden for et fast abonnement, skal du ikke engang huske bestillingen, alt foregår automatisk. Du slipper ganske enkelt for alt besværet. Love from Home klarer det hele – det er da nemt.

Forkælelsespakke – uden binding

Hvis du skulle fortryde, er det til hver en tid muligt, at opsige abonnementet hos Love from Home. Du kan også sætte abonnementet på pause, hvis modtageren f.eks.skal ud og rejse et par måneder. Dette skal blot gøres inden d.10. i indeværende måned og den sidste pakke du bestilte, var den sidste.

Lyder det som noget for dig, kan du finde Love from Home lige her.