HerreBox er til manden der ønsker at, tage sit velvære og pleje mere alvorligt. Det er nemlig ofte et emne, som mænd sjældent taler åbent om og det synes vi er en skam. Mænd har lige så meget brug for at passe og pleje deres ydre, som kvinder har.

Målgruppen for Herrebox

Selvom der findes mange gode mærker der laver produkter til mænd, er stadigvæk langtfra så veludført, som det ses til det andet køn. Nogle mænd føler måske ikke overskuddet til at vælge og vrage imellem de mange forskellige produkter, for at finde frem til hvad de har brug for.

Det her HerreBox vil tage mændene i hånden og føre dem igennem junglen af pleje produkter og på den måde spare mænd tid, penge og energi i deres færden efter de helt rigtige produkter.

Det er her HerreBox kommer ind i billedet! Vi er to unge drenge der har valgt at, tage kampen op mod normen og tilbyder en service, der indtil for et år siden, kun var tilgængeligt for kvinder. Med os får du en, abonnementstjeneste der leverer personlige plejeprodukter, på månedlig eller kvartals basis. Du slipper for de kedelige, langtrukne og måske endda akavede indkøbsture, for dem klarer vi for dig. Vi giver dig overskud og tid til at prioritere alt det du gerne vil opnå.

Hvordan fungerer Herrebox?

Hver eller hver tredje måned modtager du en boks, med 4-6 forskellige plejeprodukter som, vi har nøje udvalgt og samtidig får du muligheden for at, stifte bekendtskab med en masse forskellige brands, som du ikke har stødt på før. I øjeblikket kan du, til eller fravælge hvorvidt om du har hår eller ikke hår, ligeledes gælder det for skæg.

På den måde modtager du kun produkter som, du reelt set kan benytte dig af. Der forekommer ingen binding, betyder at du kan melde dig til og fra som det passer dig! Indholdet i boksene er nøje udvalgt til årstider og forbrug, så du vil derfor ikke opleve en overflod af produkter. Indholdet varierer fra måned til måned og tilpasses derefter.

Vi leverer altid til døren og fragten er selvfølgelig gratis. Du modtager boksen hver den fjerde i måneden og uanset hvornår du melder dig ind, sender vi en boks afsted til dig højest to dage efter. Derefter vil du som førnævnt, modtage den næste boks den fjerde måneden efter.

Du kan også vælge vores kvartalsabonnement, der som navnet også ligger op til, tilbyder en boks hver tredje måned, hvis du ønsker lidt mere tid med dine produkter, før den næste levering kommer.

Hvem står bag HerreBox og hvad kan vi gøre for dig?

Udover at abonnementet giver dig selvforkælelse og velvære, kan vores medlemmer også opnå andre fordele ved blot at være medlem hos os. Vi har nemlig en kundeklub som sikrer vores medlemmer rabatter og andre fordele indenfor, sundhed, velvære og oplevelser der er værd at dele med andre.

Der kan på hjemmesiden også findes gode råd til pleje af fx hår, skæg eller hud, samt guides til hvordan man kan bruge de forskellige produkter.