Gastrobox er en månedlig gorumet box, som giver dig ny inspiration, når du skal stråle i køkkenet. Er du træt af at have de samme syv retter på madplanen uge efter uge? Kunne du godt tænke dig at prøve nye ingredienser og retter af? Men mangler du inspiration? Her kan en månedsboks med gourmet-ingredienser hjælpe.

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid og overskud til at opfinde nye retter i køkkenet, selvom du har besluttet dig for, at nu skal det altså være slut med kun at servere pizza, mørbradgryde og hakkebøf.

I supermarkedets delikatesseafdeling kan du garanteret finde mange spændende ingredienser, som blommechutney, sorte kikærter, tang eller andet – men hvordan får du det inkorporeret i din madlavning?  Det er her et månedligt abonnement med spændende råvarer kan hjælpe dig.

Hvad indeholder en månedlig gourmet boks?

Med en månedlig gourmet boks fra Gastrobox får du både spændende ingredienser og inspiration i form af et nyt magasin hver måned, hvor du kan finde opskrifter og idéer til at få brugt ingredienserne, som du får i din abonnementskasse med mad.

En månedlig gourmet box kan f.eks. indeholde intense pestoer, smagfulde kaffebønner, spændende citronperler og meget andet. Nogle gange får du også spændende redskaber, som muskatrivejern, koldrøgningspinde, sylteglas eller andet med i pakken. Og så selvfølgelig månedens Gastrobox-magasin.

Men hvad du ikke får, er færdigretter, hurtig og nem mad, foruddefinerede opskrifter eller ekstra udgifter. Mad-månedskassen er til dig, der ønsker at prøve kræfter med unikke råvarer og få mere viden om råvarernes historie.

Sådan får du en månedlig gourmet box

Abonnementet på den månedlige gourmet box koster kun 275,- kr., og du får 5-9 produkter hver gang. Der bliver ikke tillagt fragt- eller ekspeditionsgebyrer – prisen er 275,- kr., og der påløber ikke flere udgifter.

Boksen leveres i starten af hver måned lige til din hoveddør eller til en pakkeshop – det bestemmer du. Begge dele er fragtfrit.

Der er ingen binding, du kan frit opsige dit abonnement, eller du kan sætte det på pause, hvis du i en periode ikke ønsker at modtage kassen. Ovenikøbet bliver du mindet om det med en mail den 20. i hver måned, så du kan nå det, inden næste månedlige gourmet box står ved din hoveddør.

Er du fristet? Så få da bestilt din første månedlige gourmet box, så du kan se, hvad den kan gøre for dine kulinariske udfoldelser, og overrask venner og familie med ekstravagante retter lavet af spændende og velsmagende kvalitetsråvarer.

Få en månedlig gourmet box fra Gastrobox, og bliv medlem af en eksklusiv madklub for madelskere.