En månedlig boks til mænd er ultimativ forkælelse. Hvad enten du selv køber en, eller du køber en til en god ven, til din kæreste eller til din far. Alt for ofte bliver mænd overset, når det handler om jævnlig forkælelse. Men med en månedsboks til mænd vil forkælelsen ingen ende tage Men hvad skal der være i en månedsbox til mænd? Læs med her!

Mænd vil også gerne forkæles – ligesom kvinder og børn – selvfølgelig vil de det. Og de fortjener det da også. Det kan de blive med en månedskasse med superlækre produkter. Hvis det er til dig selv, bør du vælge en på abonnement, så du kan blive glædeligt overrasket hver måned, indtil du vælger at opsige det.

Giver du en månedskasse til en mand, som du holder af, kan du selv håndplukke produkter, som du pakker i en kurv eller kasse og får leveret til ham hver måned.

Månedlig boks til mænd fra Malebox.dk

Update: Kassen fra malebox.dk kan desværre ikke længere købes. Tjek HerreBox i stedet.

Du kan også vælge en månedlig boks til mænd hos Malebox.dk. Her får han kvalitets- og luksusprodukter der oser af maskulinitet, og som er pakket i en forseglet trækasse, der er designet til at være svær – nærmest umulig – at åbne.

Her skal der en handyman til. Så kan han virkelig få lov til at vise, hvad han dur til. Men for at det ikke skal være helt umuligt, så medfølger der et koben til at åbne kassen med.

En kasse fra Malebox.dk kan f.eks. indeholde forskellige typer af alkohol eller cocktails – vodka, gin, whisky osv. – redskaber, som drikkekrus, målebæger, cocktailshaker og lignende samt lidt lækkert at spise til f.eks. chips. Eller det kan være DIY-kits eller en kasse med Beef Jerkey, hvis han er til tørret kød med forskellige smagsvarianter.

En sjov gave til mænd

Noget af det sjove ved kassen fra Malebox.dk er dét, at den er vanvittig svær at åbne. Så frem med mobilen, og optag gaveåbningen. Så har du et sjovt minde, samtidig med at du kan tage tid på det. Og du kan rent faktisk også bevise, at det tog ham megalang tid at lukke trækassen op. Måske er hans hænder slet ikke skruet så godt på, som han troede. Eller måske trænger hans biceps til at blive tonet? Men det sjove fortsætter, når først kassen er åbnet, og der skal cocktails – eller hvad der nu er i kassen – på bordet.

I hvert fald er det en supersjov og spændende overraskelse til din mand, søn eller far – bare fordi han har fortjent det.

Find flere sjove gaver til mænd lige her.