Er du også en af de mange kreative sjæle, der benytter sig af afslapning ved hjælp af kombinationen pinde og garn – især som afkobling fra en meget travl hverdag. Eller kan du sidde en fredag aften og have en forfærdelig kriblen i fingrene, men du ved ikke lige helt, hvad du skal give dig til. Så er et strikke abonnement hos Strikkes helt sikkert lige noget for dig. Du vil opdage en fantastisk ny verden af muligheder indenfor garn, strikkepakker og tilbehør.

De 3 S’er – Strik, Strikkepakke, Strikkes

Med et strikke abonnement hos Strikkes, vil du opleve en skøn verden af fordele. Du får altid budgetvenlige priser og sparer op til 70 % på kvalitetsgarn og tilbehør. Alt sammen fra kendte producenter som Viking Garn, Lang Yarns og Schjeepjes. Det eneste du skal bruge tid på, når du har meldt dig ind, er at gå bananas i webshoppen og nyde dine fordele og strikkepakker. Abonnementet koster kun 89 kr. pr. måned og fornyes helt automatisk hver måned.

Strikkes forhandler kun garn og tilbehør, som selv er afprøvet og godkendt, dermed garanteres du kvalitet i topklasse. Der bliver købt stort ind fra hele verden, hos alle de førende leverandører og grossister. Derfor er du sikret konkurrencedygtige priser og masser af nye og spændende produkter til dine strikkepakker.

Strikkepakke med mange fordele

Så står du lige og har 60 sekunder tilovers, kan du meget nemt og hurtigt tilmelde dig en af danmarks bedste fordelsklubber. Og så er det bare at komme i gang med dine strikkepakker. 

Jo længere tid du er medlem hos Strikkes, jo flere lækre fordele har du i vente. Du vil f.eks. modtage en invitation til en lukket Facebookgruppe, der er fyldt med gratis opskrifter, gode råd og ekstra rabatter. Få værdikuponer til dine næste køb på webshoppen og optjene point på hvert køb. Du vil også opnå fede rabatter på dine favorit kreamesser. Og efter blot 100 dages uafbrudt strikke abonnement, vil du modtage en gave hver gang du har fødselsdag. Samt opnå gratis fragt ved køb for kun 100 kr.

Strikke abonnement uden binding

Skulle du nu gå hen og drukne i garn og strikkepakker eller fortryde dit abonnement hos Strikkes, kan du til hver en tid stoppe dit strikke abonnement. Det er meget nemt og overskueligt – du skal blot logge dig ind på din kundekonto og med ét tryk, kan du opsige din strikkepakke. Du skal dog være opmærksom på, at dine optjente bonuspoint her vil gå tabt.