Hvis der er én ting, man er sikker på, når man får børn – så er det, at der skal skiftes mange bleer. Derfor er et ble abonnement en praktisk løsning.

Med et abonnement på bleer, slipper du nemlig for selv at skulle ud at handle store blepakker, bakse dem ind i en bil og måske senere slæbe dem op på 3. sal.

Det er skønt – for med et lille barn, bruger I nemt en pakke bleer om ugen. Det betyder med andre ord rigtig mange blepakker, der skal håndteres på en måned.

Med et ble abonnement er det dog en smal sag. Her åbner du bare din hoveddør, så står bleerne klar til din søde baby.

Sådan får du bleer på abonnement

Babykasse.dk har specialiseret sig i at sende dig bleer på abonnement.

Her kan du vælge mellem mange kendte blemærker, som Libero, Bambo eller økologiske bleer fra Naty. Du finder dem også i forskellige størrelser og kan nemt ændre dine valg, i takt med at dit barn vokser og får brug for større bleer. Med til dit ble abonnement kan du desuden tilvælge forskellige plejeprodukter. For eksempel vådservietter, skumklude og lotion til baby.

Du kan også finde plejeprodukter til mødre, når du køber bleer på abonnement. På den måde kan du også få leveret bind og tamponer.

I det hele taget, kan du handle rigtig mange ting på Babykasse.dk, så du slipper for hele tiden at skulle huske at handle de basale – men meget nødvendige – ting i en husholdning med små børn. Du finder således også modermælkserstatning og babymad.

Sådan fungerer det:

  1. Vælg hvilken slags ble abonnement, der passer til dig. Der er flere forskellige muligheder og priser.
  2. Vælg hvilken dato, du vil have dine bleer leveret hjem til dig.
  3. Vent derhjemme, mens I hygger jer – og glæd jer til at modtage jeres ble pakke. Der er altid fri fragt.

Et ble abonnement er praktisk til dig, der:

  • Ikke har nogen bil og derfor har svært ved at få handlet stort ind. Det er trods alt begrænset, hvor mange poser bleer, der kan stoppes ind under barnevognen.
  • Bor i etagebyggerier og har svært ved både at bære baby og bleposer eller blekasser op ad trapperne.
  • Gerne vil slippe for at huske at købe bleer, men i stedet for bare nyde, at de dukker op helt af sig selv.