Med en månedlig box til gravide fra Preggobox, får du lækre produkter og andre must haves tilsendt hver måned. Forkæl dig selv og din krop gennem de mange forandringer der sker i løbet af graviditeten. Indholdet i boxen er tilpasset, hvor langt du er i din graviditet, så du altid får det, du har brug for til at pleje dit indre og ydre, og gør hverdagen lidt nemmere eller sjovere.

Når du har abonnement på en månedskasse til gravide fra Preggobox, så modtager du automatisk hver måned en pakke fyldt med de bedste og lækreste ting til dig og din krop. Du betaler en fast pris hver måned, men modtager altid produkter for minimum den dobbelte værdi. En ægte selvforkælelse, som både er nem og sparer dig penge, hvis du alligevel ville have købt produkterne.

En gravid kvinde fortjener ekstra kvalitet

Selvom graviditeten på mange måder er en fantastisk tid, så er det ikke sikkert, at morgenkvalmen og kroppens forandringer føles lige godt alle dage. Derfor er det ekstra vigtigt, at du giver din krop det, den har brug for, så du kan skabe det bedste miljø for din voksende baby.

Indholdet i Preggobox’ abonnementskasse til gravide er tilpasset det sted, du er i din graviditet. I månedskassen finder du udvalgte produkter, der kan forebygge og lindre gener, som mange gravide oplever. Det kan være uren hud, væske i kroppen, strækmærker og andre ting.

Alle produkterne er naturligvis kvalitetssikret og gennemtestet, så du som gravid kan være tryg ved at bruge dem.

Forkæl dig selv, din partner eller din veninde med en månedlig box til gravide

Er du selv gravid, så kan du med en månedlig boks til gravide give dig selv lækre produkter, der er udvalgt specielt til gravide. Kassen bliver sendt hjem til dig hver måned, så du slipper for at skulle hente den selv i en pakkeshop eller pakkeboks.

Er du ramt af bækkenløsning, eller vil du bare gerne så vidt muligt holde dig hjemme, så er kassen en nem og tryg måde at få tilsendt lækre produkter lige til døren, og helt uden du selv skal ud for at finde dem!

En månedlig box til gravide er også en ideel måde at forkæle din gravide veninde, søster eller måske endda din egen kæreste eller kone på, der bærer jeres kommende baby i maven.

Du kan tegne et abonnement og give det som en gave. Vælg for eksempel, at abonnementet skal slutte, ved terminsdagen, og herefter kan den gravide selv vælge, om hun vil fortsætte med en månedlig box til baby i stedet.